ΔΙΑΚΟΠΗ / ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΔΙΑΚΟΠΗ / ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
———————————————————————

Η εταιρεία ΛΥΚΟΦΩΣ ενημερώνει σχετικά με τις κάτωθι εκδηλώσεις που διακόπηκαν την τρέχουσα εβδομάδα εξαιτίας των πρόσφατων καιρικών φαινομένων:

 

– Για τη συναυλία «Χατζηνάσιος – Κορκολής : πάλι μαζί» στις 05/09 στο Ηρώδειο που διεκόπη: Η συναυλία θα επαναληφθεί στις 17/09. Εντός της ημέρας (Παρασκευή 08/09) θα σταλεί email από την ticketservices.gr σε όσους είχαν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για τη μεταφορά των εισιτηρίων από τις 05/09 στις 17/09 ή την τυχόν ακύρωσή τους. Παράλληλα θα υπάρξει και ανακοίνωση μέσω των social media της εταιρείας ΛΥΚΟΦΩΣ.
Για όποιον επιθυμεί να ακυρώσει το εισιτήριό του και να μην το μεταφέρει στη νέα ημερομηνία, θα μπορεί να στείλει και mail με το αίτημά του στο stella@lykofos.org ή να επικοινωνήσει στο 2103314088 για επιστροφή χρημάτων.

– Για την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στις 05/09 στο Βεάκειο που διεκόπη: Έχει προστεθεί έκτακτη παράσταση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 16/9 προκειμένου να μεταφερθούν οι θεατές της αναβληθείσας παράστασης, εφόσον το επιθυμούν. Έχει αποσταλεί email από την ticketservices.gr σε όσους είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά με οδηγίες για την διαδικασία αλλαγής ή ακύρωσης των εισιτηρίων για την περίπτωση που δεν επιθυμούν να την παρακολουθήσουν στο Κατράκειο. Για την περίπτωση ακύρωσης μπορείτε επίσης να στείλετε mail στο stella@lykofos.org ή να καλέσετε στο 2103314088.

– Για την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στις 07/09 στη Λάρισα που δεν πραγματοποιήθηκε: Η παράσταση της Λάρισας ακυρώθηκε. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια ηλεκτρονικά θα λάβουν email με οδηγίες για την ακύρωση και επιστροφή του αντιτίμου. Για την περίπτωση ακύρωσης μπορείτε επίσης να στείλετε mail στο stella@lykofos.org ή να καλέσετε στο 2103314088.

– Για την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στις 08/09 στο Βόλο: Η παράσταση δε θα πραγματοποιηθεί στις 08/09 λόγω της κατάστασης στην περιοχή. Θα υπάρξει ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών για τυχόν νέα ημερομηνία διεξαγωγής της παράστασης ή ακύρωσης αυτής. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσω των social media της εταιρείας ΛΥΚΟΦΩΣ αλλά και με αποστολή mail από την ticketservices.gr για όσους είχαν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε mail στο stella@lykofos.org ή να επικοινωνήσετε στο 2103314088.